A képzések bemutatása

Kedvezményezett neve: MAGYAR-SZŐNYEG Kft.

Képzések elnevezése és célja;
– Értékesítési- és kommunikációs tréning: célja, a képzésben résztvevők ügyfélismereti és kommunikációs készségeinek fejlesztése. A program segít rávilágítani a különböző kapcsolati játszmák buktatóira, valamint módszereket kínál a hatékony együttműködésre és a professzionális ügyfél- és panaszkezelésre.
– Excel kezdő: célja az Excel alapvető ismereteinek elsajátítása.

A szerződött támogatás összege: 3 557 500 Ft

A képzések részletes bemutatása:
– Értékesítési- és kommunikációs tréning: megtanulják a verbális és nonverbális kommunikáció, az egy- és kétárnyú kommunikáció, a szervezeti és nyilvános kommunikáció fogalmait. Gyakorolják és megismerkednek a következőkkel: aktív hallgatás, kérdezéstechnika, nyílt és zárt kérdések, kommunikációs gátak, aktív, értő figyelem, információtorzulás, szerepléstechnika, a személyiség és a viselkedés összefüggései, életpozíciók, viselkedésminták, egyéni konfliktuskezelés (Thomas Killman-féle modell), konfliktuskezelési stílusok, konfliktuskezelési módszerek, konfliktuskeltő szerepek a csoportban, konfliktuskezelés a csoportban.

– Excel kezdő: a résztvevők megtanulják a táblázatkezelés alapjait, új munkafüzet létrehozását, az Excel lapfüleinek áttekintését, megnyitás, mentési lehetőségeket, az ablakkezelést, a navigációt a táblázatokban, a munkafüzetek, munkalapok és adatbevitel kezelését, a kijelölés, másolás, beillesztés, szöveg és cellaformázás, igazítás, egyesítés, kitöltőnégyzet bemutatása, sorozatok, sorbarendezés, sorok, oszlopok beszúrása, hivatkozás másik cellára, képletek, függvények, sorok, oszlopok rögzítése, felosztása, szűrő használatát.

a képzések tervezett befejezési dátuma: 2024.06.28.