SZERETETTEL VÁRUNK ÁRUHÁZAINKBAN!

A  Profi Padló lakberendezési áruházak országosan Európa, és a világ meleg burkolat gyártói, valamint lakberendezési tárgyait, felújítási eszközeit beszállító partnerek által diktált trendek alapján állítja össze választékát. Ezért  számtalan világszínvonalú  gyártó termékei szerepelnek kínálatunkban. Ezzel, a minden igényt kielégítő választékkal biztosítjuk vásárlóink számára azt, hogy az elképzelésükből valóság legyen!

profi-padlo-pecs-aruhaz-2022-3
profi-padlo-pecs-aruhaz-2022

Profi Padló lakberendezés Pécs

Pécsett, a Siklósi úton található a Dél-Dunántúl legnagyobb szőnyeg, padlószőnyeg, PVC, laminált padló, parketta áruháza. Termékeink között megtalálod a lakberendezés olyan elengedhetetlen kellékeit is mint a függöny, lakástextil és a tapéta.

profi-padlo-aruhaz-bonyhad

Profi Padló lakberendezés Bonyhád

Ha lakberendezéshez, lakásfelújításhoz keresel függönyt vagy karnist, esetleg lakástextilt vagy tapétát, azt is megtalálod üzletünkben. Válogass kedvedre bonyhádi áruházunk szőnyeg, padlószőnyeg, parketta, laminált padló és PVC kínálatából.

profi-padlo-aruhaz-dombovar

Profi Padló lakberendezés Dombóvár

Profi kínálat, profi kiszolgálás a dombóvári lakberendezési áruházban! Ha tapétát, lakástextilt vagy függönyt keresel, vagy laminált padlóra van szükséged, jó helyen jársz. Elképzeléseidet, szőnyeg és padlószőnyeg választékunkban is biztosan megtalálod.