Kínálatunk

A Profi Padló lakberendezés pécsi áruháza a Dél-Dunántúl legkedvezőbb árú, megbízható minőségű, (kész-szőnyeget, padlószőnyeget, laminált padlót, PVC padlóburkolatot, és futószőnyeget) termékeket forgalmazó áruháza. Elsősorban meleg-burkolatok és a padlóburkolási kiegészítők, úgy mint a különböző padlóalátétek, burkolatszegélyek, fugázók, ragasztók, rögzítő kapcsok árusítása a fő profilunk, de kínálatunkban megtalálhatók a lakástextilek, függönyök, karnisok, asztalterítők és díszpárnák is. Emellett  lábtörlőt, fürdőszobaszőnyeget és padlóburkolat tisztító szereket is kínálunk vásárlóinknak.


A laminált padló azonnal igénybe vehető. Padlófűtésnél is alkalmazható, felülete rendkívül ellenálló a cigaretta parázzsal, széklábakkal és a tisztítószerekkel szemben. Kopórétegük nyomás- és karcálló.
Válogass laminált padló termékeink között!

A padló rendszeres ápolást igényel. A padló tisztítást azonban nem szabad egy felmosó ronggyal elintézni! Segítünk, hogy a megfelelő padlóápoló, padlótisztító szert is megtaláld.
Válogass tisztítószer termékeink között!

Az egyszerű papír- és habosított tapéta után áttértünk az úgynevezett vlies tapéta használatára, melyek nem károsítják az egészséget és nagyon könnyen akár házilag is elhelyezhetők.
Válogass tapéta kínálatunk között!

A lakberendezési tárgyak között a szőnyeg barátságossá varázsolja a helyiséget. Érdemes különös gondot fordítani a kiválasztására, hiszen a szőnyeg befolyásolja a hőérzetet és színe-mintája hatással van hangulatunkra is.
Válogass szőnyeg termékeink között!

A Profi Padló fa parkettával és laminált padlóival szín-azonos kiegészítő. PVC padlóhoz és padlószőnyeghez is alkalmazható. Rögzítése gyors kötésű egy perces ragasztóval, vagy speciális kapoccsal megoldható.
Válogass szegélyléc termékeink között!

A PVC burkolatok tartósak, könnyen tisztíthatók. Nem csak a fürdőszobába vagy a konyhába alkalmasak. Áruházainkban 2 és 4 méteres szélességben kerülnek forgalomba.
Válogass PVC padló termékeink között!

A padlószőnyeg az egyik legkedveltebb módja a lakás burkolásának. Különböző típusokat kínálunk nappaliba, háló- és gyerekszobába. Speciális területek (irodák, csarnokok, közlekedők stb.) számára is biztosítani tudjuk a megfelelő minőséget.
Válogass padlószőnyeg termékeink között!

A műfű-padlószőnyeg állandó üde, rendkívül nyugtató színfoltot képez és széles műfű választékunk lehetővé teszi, hogy műfüveink a tájkertészet a dekoráció és a sport céljaira is egyaránt elérhetőek legyenek.
Válogass műfű termékeink között!

A lépcsők az épületek legbalesetveszélyesebb részei. Akár fával, laminált padlóval, akár járólappal van burkolva a lakás lépcsőzete, könnyen csúszik, hangosan kopog rajtuk a cipő.
Válogass lépcsővédő termékeink között!

A lakástextil legváltozatosabb típusainak sokasága tárul eléd, melyek közül szakképzett kollégáink segítenek kiválasztani az elvárásaidnak legmegfelelőbbet.
Válogass lakástextíl termékeink között!

A mosógépben mosható, kimondottan konyhai használatra tervezett szőnyeg csúszásmentes stabil használatot biztosít. Nagyon strapabíró könnyen tisztítható!
Válogass konyhai szőnyeg termékeink között!

Akár mennyezetre akár oldalfalra rögzíthető karnist keresel, akár egyedi megoldást szeretnél, nálunk megtalálod a megoldást. Széles választékkal várunk áruházainkban.
Válogass karnis termékeink  között!

Egy előszobában vagy folyosón a futószőnyeg az, ami bevezet minket az épület belsejébe, mintegy előképet mutatva arra vonatkozóan, mire is számíthat látogatód, milyen is a lakás gazdájának
stílusa, igénye.
Válogass futószőnyeg termékeink között!

Termékeink korszerű gyárakból kerülnek ki, ami garantálja, hogy Ön is elégedett legyen termékeinkkel. A Profi Padló által forgalmazott fa parketták egyet jelentenek a megbízható
minőségű szalagparkettával.
Válogass fa parketta termékeink között!


A laminált falburkolat előnye a tökéletes méretpontosság és színtartósság. Minden falburkolathoz szín azonos szegőléc és dekor elem is kapható.
Válogass falburkolat termékeink között!

Csúszásgátló szőnyegalátétek, melyek megakadályozzák a szőnyeg elmozdulását. Megelőzve ezzel a váratlan otthoni baleseteket.
Tekintsd meg csúszásgátló termékünket!

A babzsákfotel felhasználási lehetőségeinek csak a képzeleted szabhat határt! Aki gyermekkorában beleszeret, az felnőttként sem tud lemondani róla!
Válogass babzsák termékeink közül!

Nem kell azonban alkalom az ajándékozáshoz. A Profi Padló lakberendezés az ajándék tárgyak széles választékát kínálja, a gyertyatartótól a kávéskészleten át a fali képekig.
Tekintsd meg ajándéktárgy termékeinket!